Svingom - en rundreise i Tinn og Numedal - Kultur - Nettsteder - visitrjukan
Hopp til hovedinnholdet

Svingom - en rundreise i Tinn og Numedal

Nettsiden https://www.svingom.no er lansert! Dette er en rundreise i Numedal og Tinn.

"

SvingOm gir deg skjulte perler, uberørt natur, køfrie veier, trivelige folk, god mat , flotte setre, idyllisk kulturlandskap, fine turer og mange badekulper fantastisk tilrettelagt fra naturens side. 

"

SvingOm gjør det lett å planlegge en kort reise eller en hel ferie. Ruten går i et 8-tall eller evighetstegn gjennom hele Numedal og Tinn fra Imingfjell til Jondalen og krysser over Vegglifjell i midten.

Det er 25 små og store aktører som deltar og like mange badeplasser og kulper, turer til fots og sykkel, setre og dyr, kultur og håndverk, kirker og bygdetun mm.  

Daglig leder i Matopplevelser i Numedal som står bak SvingOm sier at SvingOm gir deg skjulte perler, uberørt natur, køfrie veier, trivelige folk, god mat , flotte setre, idyllisk kulturlandskap, fine turer og mange badekulper fantastisk tilrettelagt fra naturens side.

Det har vært et veldig positivt samarbeid mellom to fylker på hver sin side av fjellet som har veldig mye til felles.

Utviklingen av SvingOm er støttet av Viken Fylkeskommune, Omstilling i Tinn og Omstilling i Rollag. 

Arbeidet med prosjektet startet ved årsskiftet, og da koronaen satte oss ut av spill ble prosjektet enda viktigere enn vi hadde tenkt oss.

Vi er derfor stolte og glade for å kunne presentere resultatet av forprosjektet i dag. Vi er spent på reaksjonene og ser frem til å få nyttige erfaringer i sommer og på bakgrunn av det utvikle produktet og samarbeidet videre.

Sjekk ut siden www.svingom.no og startplanleggingen av din reise!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.